Shop Mobile More Submit  Join Login
×

Devious Journal Entry

Journal Entry: Wed Sep 18, 2013, 1:08 AM


Sajnálom,de mostanában,csak nagyon keveset tudok lenni a neten,bizonytalan ideig!Ezért bocsánatot  kérek mindenkitől!Szeretettel mindenkinek,AlimeraSo9rry,but lately, I can be on the net, only a little insecure! Therefore, I apologize to everyone, Welcome to everyone AlimeraPhotomanipulation Featured

Journal Entry: Thu Aug 8, 2013, 12:27 AM


Jó régen nem írtam már semmit sem ide.Na,de az is igaz,máshová sem!
Most egy Featuredet szeretnék összeállítani,a teljesség igénye nélkül.Csak fotómanipulációs képekből.Nem is ragoznám ezt tovább,itt a lényeg!
Little Gretel by MelieMelusine ... looking for a miracle ... by Nebelelfe-Art<da:thumb id="389954458"/>
<da:thumb id="389121050"/> Ash by MelieMelusine Heavy duty-Nehez teher by ladyjudina
Most befejezem!Tulajdonképpen,azért nem szeretek ilyet készíteni,mert rengeteg olyan kép van,amit szeretnék ide berakni,mert a kedvencem,de sajnos nem fér el!
Waaaah!
 
Igérem,folytatni fogom,majd valamikor.
Wink/Razz
 


Devious Journal Entry

Journal Entry: Sun Aug 4, 2013, 10:58 AM
Tallenge

Journal Entry: Mon Jul 1, 2013, 7:30 AMSziasztok!
Részt veszek egy versenyen és ha tetszenek a képeim,akkor kérlek benneteket szavazzatok rám!
Két képemmel veszek részt és itt vannak a linkek,ahol szavazni lehet!
Köszönöm szépen! :)Hey!
I am participating in a race, and if you like my pictures, I invite you vote for me!
I take part in two images subject and here are the links where you can szvazni!

Thank you!:)
: Ikonbouquetplz:

Devious Journal Entry

Journal Entry: Sun Apr 28, 2013, 7:23 AM
Devious Journal Entry

Journal Entry: Sun Apr 28, 2013, 7:21 AM
Facebook l Tumblr l Twitter l Hot Naked Photos of Me XXX l Services l FAQ l GalleryCSS made by TwiggyTeeluck

Devious Journal Entry

Sun Apr 28, 2013, 7:21 AM
Devious Journal Entry

Journal Entry: Sun Apr 28, 2013, 7:18 AM
Devious Journal Entry

Journal Entry: Sun Apr 28, 2013, 7:17 AM


Anniversary

Journal Entry: Thu Apr 25, 2013, 7:21 AM
Tegnap volt pont fél éve,hogy jelentkeztem a DeviantArt közösségbe.
Én nem is tartottam számon,ám a DA igen!Felköszöntöttek egy pár szóval,pár kedves szóval!Meglepődtem,mert ehhez nem igazán vagyok hozzászokva!
Hát akkor vessünk számot ezzel az eltelt fél évvel!
281 képet raktam fel,7154 hozzászólást kaptam és adtam,és 7756 látogató volt eddig.
Kezdetben jó néhány nagyon béna és eléggé idétlen kép került fel.Az igazság az,hogy amikor felrakom még okés,de másnapra már minden aprócska hibát felfedezek,észre veszek.
Rengeteg mindent tanultam a megnézett alkotásokból,csak úgy szemre.Néha sikerül kifognom egy egy tutorialt,és akkor a legjobb,ha ezeket alkalmazni is tudom a Corelemben!Forszíroztak már hogy legyen Ps-em,de mivel már kipróbáltam és nem jött be nekem,hát nem is erőltetem.Ezek a tutorialok Ps-re íródtak,készültek,és nekem csak annyi a dolgom,hogy megpróbálom átkomponálni a Corelre. Nem is olyan nehéz,mint amilyennek tűnik!Ezáltal többet tanultam a programomról,mint reméltem,hiszen olyan beépített effekteket fedeztem fel,amik eddig is megvoltak ugyan,de nem használtam őket,mert nem tudtam,hogy ilyenre is lehet használni!Lehet,még pedig nem is olyan nehéz!

Köszönöm a látogatóimnak,a barátaimnak és mindenkinek a sok szeretetet és a kedvességet,amivel itt találkoztam!:blowkiss:

Most először próbálom ki ezt a lehetőséget,elnézést a barátaimtól ha nem lett tökéletes!I have A Dream Painting by chamirra   Memories by CindysArt A safe hand by CindysArt :thumb366955923: Catch the time by CindysArt Good Friends by chamirra :thumb367204865: :thumb367275493: A tree afterlife-Egy fa utoelete by ladyjudina Mimi 8 by ladyjudina :thumb367610992:

Ideas

Journal Entry: Sun Mar 17, 2013, 2:27 PM
Ötletek


Mostanában azon ötletelek,hogy megint csinálok egy szép Flash képet!
Na,igen!Az ötlet az meg is van,de még nem tudom mit tegyek az alapképre,azaz,hogy milyen téma illik hozzá.A zene is megvan,nagyjából,bár vívódom,hogy egy szép klasszikusat,vagy egy klassz rock számot.Itt is van most 2 variáns,az egyik Aerosmith,a másik Alice Cooper.
Persze van még az a lehetőség is,hogy anime zenét tegyek rá!Nagyon szépek vannak abból is.
Így tehát meg van az alap,még az is meg van,hogy az alapra milyen flash effektet tegyek rá,a zenei választékon majd ha kész a kép,akkor töröm a fejem.Így döntöttem!
Persze azt még nem tudom,hogy az alapra milyen képet teszek!Nagy a választék abból.Sőt abból van a legnagyobb választék!
Más!
Lementettem két festő programot,az egyik a Paint Tool Sai,míg a másik a Corel Paint Essencial program.
Mind a kettővel lehet klasszul festeni,habár már napok óta nem nyúltam egyikhez sem,mert annyira meregetem a szememet munka közben,hogy még a felénél sem járok,de a szemem már izzik,ég és fáj a sok erőltetés miatt!Néha még pislogni sem merek közben.Ezért egy kicsit most talonba vágtam és majd megint elkezdem,ha már jobban betudom osztani a munkát ezzel a két programmal.
Elég sokat töröm a fejem ezzel kapcsolatban és azt hiszem,hogy a kettőt együttesen fogom használni,és pluszban még a Corelemet is bevetem,mert abban is tudok ezt azt elkészíteni.
Megint más!
A Youtube-n csellengtem,gyűjtöttem a zenét és közben ráakadtam több érdekes programra.Rajzoló és festő program.Fel is írtam a nevét kettőnek,ami igazán felkeltette a figyelmemet és majd utána nézek mind a kettőnek a neten.
Nem rossz ám ha az ember lánya több vasat is tart a tűzben!:

Ihlet

Journal Entry: Thu Feb 28, 2013, 9:27 AM
Hát az nincs!Már második napja!Két vacak képet összehoztam,de nem az igazi!!Most mások képeiben gyönyörködöm.Hiába,a szomszéd kertje mindig zöldebb!Ilyenkor a mások képeit csodálatosnak tartom,az enyémet pedig bénának!Mindig találok egy csomó hibát rajtuk!Mármint az enyémeken!Na,nem is idegelem magam ezen,mert megint depis leszek!:hug:


The Flying Ship

Journal Entry: Sun Feb 24, 2013, 1:50 PMValamikor,gyerekkoromban nagyon szerettem a meséket!Sőt még kamaszként és fiatal felnőttként is olvastam még meséket,többek között!
Visszatérve gyerekkoromra,akkoriban volt egy olyan mesekönyv sorozat aminek a sori címe az volt hogy:Népek Meséi.Rengeteg ország rengeteg meséje volt benne!Skót,ír,lett,orosz,nigériai,arab,török stb,stb.
Többek között,angol meséket is olvastam és ezek között volt szó a Repülő hajóról!
Na,ezt a mesét,álmodtam meg képben!Ahogy én elképzeltem!Vagyishogy most elképzelem!
Magára a mesére nem emlékszem,rég voltam már kamasz,és ezt a könyvet akkor olvastam utoljára,ugyanis a suli könyvtárában volt meg!Akkoriban persze többször is elolvastam,de hát olyan az ember,hogy elfelejti,ami nem igazán fontos és az én fejem sem káptalan!:nod:

Rose garden

Journal Entry: Sat Feb 23, 2013, 1:54 PM


Esteledik.
Ahogy a nap megy le,a tenger csodás átlátszó rózsaszínben fürdik.Fénye már nem világít.A rózsák kertje is sötétbe borult.Csak egy árva lámpa fénye próbál meg a sötéten áttörni.
Hasztalan.
Már késő.Már megszaggattak a rózsatövisek a sötétben.Szememből véres könnyek csordulnak és a vállamon a vérfoltra rászáll egy éjjeli lepke.Az éjszaka madara,egy holló ott tépkedi csőrével a lehullott rózsa szirmait.Minden mozdulata olyan mintha a szívembe vájta volna éles csőrét.
Vártam.Eddig vártam rád a rózsák kertjében,és te nem jöttél!Hol vagy szerelmem.
Tudom és érzem,meghaltál!Sötét sejtelmeim valóra váltak.
A vérkönnyek lecseppennek ruhámra.Már nem várok.Már,nem reménykedem.
És leszáll az éjszaka!

Skin by AkiraHoshi-chan
Corel vs.Photoshop

Épületes cím,mi?
Arról akartam írni,hogy láttam néhány hasonló képet mint az én legutóbbi két alkotásom,csak éppen Photoshoppal készültek.Nagyon klassz képek voltak és én kiakartam próbálni,hogy az én birtokomban lévő Corel Paint Shop Pro X.10-es programommal tudnék-e valami hasonlót készíteni!Tudtam!Nem tökéletes de sikerült!
Ha még egy kis munkát hajlandó lennék beleölni,akkor még jobban is sikerülne,de ez a két kép csak egy próba volt,nem az én stílusom!
Így viszont már tudom,hogy ha akarok akkor tudok olyan klassz képeket készíteni.
Amióta itt vagyon a DeviantArt-on,azóta tovább fejlődtem!Na,igen!Viszont ma több képet nem is készítek,mert a legutóbbi munkáim egy kissé bénácskák voltak,mivel egyre ez a fránya technikai kérdés foglakoztatott!Most már megoldottam a dolgot,így tehát nem piszkálja a fantáziámat!
Nem baj,van helyette más!Csak nem hagy nyugodni egy két ötlet,most azok foglalkoztatnak!
Majd megoldom ezt is,mint minden mást!
Hi,hi!:love::sun::iconheartfaveplz:
Szellem és lélek

Szellem vagyok.
Láthatatlan,anyagtalan testemet vad szél tépi,űzi,hajszolja és apró darabokat szakít ki belőle!Fák csupasz ágai közt kerget végig és mély sebeket hasítanak belém a fák meggörbült águjjaikkal.
Város.
Felhőkarcolók ablakai vakon merednek rám,majd egy szélroham hatására betörnek és millió csillogó üvegcserép váj véres sebeket testembe.
A szél egy nagy rohammal ezer darabra tép és lelkem végre szabadon szárnyalhat az ég felé.
Kedvet kaptam én is megváltoztatni a profilképemet!Ezt az édes kis nyuszi képet választottam most!Persze választhattam volna mást is,de pont erre találtam rá és ez most pont bejött nekem!Lehet,hogy másnak nem,de nem számít!
Nagyon jó!Nagyon jó most az anyanyelvemen ideírni.Én speciel,szegényesnek találom az angol nyelvet,hiszen egyféle képen ír és mond több dolgot!Az angol nyelveben a nagyon szép,a gyönyörű,csodálatos stb,azt a wonderful szóval fejezik ki.Biggyeszthetek elé és utána is valamit,és akkor talán ki is fejezi azt amit írni szeretnék,de közel sem megfelelő ez!Igyekszem persze az angol nyelv tanulásával,és szép lassan megy is!Büszkén veregetem időnként a vállamat,mert van több dolog is,amit már nem kell lefordítanom a Google-val,mert kívülről tudom!Persze ez nem mindig áll!Van amikor annyira fáradt vagyok,hogy még magyarul is csak a legegyszerűbb konyhanyelvi fordulatok jutnak az eszembe!
Észre vettem,hogy már jó ideje rengeteg felkiáltó jelet használok!pont helyett!Mintha minden mondatomat nyomtékosítanám ezzel,vagy mintha folyton kiabálnék.Igyekszem ezen változtatni,de nem megy ám a rossz szokásoktól olyan könnyedén megszabadulni.Na és persze van az a nyelvtani hibám is,ait egyszerűen nem értek,hogy miképpen alakult ki nálam!Itt a muszáj szóra gondolok!Állandó jelleggel,azt írom le,hogy "muszály".Na ezt utólag javítani,mindig bosszantó tud lenni!
Most meg mi a francnak kellett ezt,ezeket leírnom???!!Ja,persze!Azért mert kíváncsi vagyok!A Skin megváltoztatásához írtam!
Na!Próba--szerencse!Nem megy!Css-t kellene használni,ahhoz meg annyit értek,mint tyúk az ábécéhez!
Viszont találtam pár Skin-t,amit választhatok ha minden igaz!Persze,nyuszikásat azt nem találtam eddig!Kipróbáltam a Prewiev módot,de semmi nem változott!Háááát!Akkor ennyit erről!
Bosszantó,de most kezdtem el az oldalamat készíteni!Először is,ez sajna rengeteg hibával jár,aztán nekem meg bosszankodással!Mert hiába szeretném a hibát kijavítani,nem lehet,mert inkább újra feltölti ugyanazt a dolgot!Na,persze a javított változatát!Így kétszeresen van feltöltve,ugyanaz! :(
Majd csak belejövök!
Addig is el nézést kérek és türelmet mindenkitől! :)